Back to top

Bedrijfsmakelaar van Leiden en omstreken

De bedrijfsmakelaar van Makelaars aan Zee werkt voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers waarbij onze focus ligt in de regio Leiden. Met ons brede dienstenpakket begeleiden wij ondernemers, eindgebruikers van bedrijfspanden, beleggers, banken en accountantskantoren.

Direct kennismaken?

Bel +31 (0)71 785 48 44 of mail naar info@makelaarsaanzee.nl

Op zoek naar nieuwe bedrijfshuisvesting voor een marktconforme prijs?

Makelaars aan Zee houdt zich dagelijks bezig met het verkopen, kopen, verhuren en huren van bedrijfsruimten, kantoren en winkels. Onze focus daarbij ligt op de regio Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer en Leiden & omgeving. Met een groot netwerk in en veel kennis van de lokale markt weten wij als bedrijfsmakelaar precies wat er speelt in deze sector. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod in onze regio. U kunt erop rekenen dat wij op korte termijn voor u het juiste bedrijfspand vinden, voor een marktconforme prijs.

Ons werkgebied

Bedrijfshuisvesting vinden, verkopen of verhuren?

Uw bedrijfspand graag verhuren of verkopen? Een goed gestructureerde procesbegeleiding is cruciaal voor een succesvolle verhuur of verkoop van uw bedrijfspand. Met de focus, tijdens het gehele traject, op ‘waarde-optimalisatie’. We doen er dus alles aan om voor u de hoogst mogelijke verkoopprijs te realiseren of de beste deal. Gedreven door dat doel zijn wij als ervaren makelaars op de hoogte van de laatste trends in, ontwikkelingen van en wet- en regelgeving voor de vastgoedsector.

Professionele en gecertificeerde bedrijfsmakelaar

Uiteraard bieden wij alle diensten aan die u mag verwachten van een professionele en gecertificeerde bedrijfsmakelaar. Wij onderscheiden ons van de grote makelaarskantoren door onze lokale en regionale marktkennis. Bovendien staan wij ook buiten de gebruikelijke kantooruren voor u klaar!

Met doelgerichte marketing kunnen wij uw bedrijfspand verkopen of verhuren. Onze gekwalificeerde makelaars hanteren daarbij altijd een professionele, proactieve, persoonlijke en doelgerichte aanpak. Ook voor het vinden van een geschikte locatie voor uw bedrijf kunnen wij onze kennis van zaken en uitgebreid netwerk voor u inzetten.

Kortom, u kunt bij de bedrijfsmakelaar van Makelaars aan Zee terecht voor:

  • Verhuur/verkoop van uw bedrijfspand;
  • Aanhuur/aankoop van een bedrijfspand;
  • Contractadvies en -onderhandeling;
  • Marktinventarisatie.

Direct kennismaken met onze bedrijfsmakelaar die gespecialiseerd is in de regio Leiden?

Uw bedrijfsmakelaar neemt graag de mogelijkheden met u door. Bel +31 (0)71 785 48 44 of laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Op zoek naar een bedrijfsruimte?

Uw bedrijfsmakelaar

Roy van der Meer RM RT
Register Makelaar-Taxateur / Eigenaar

Funda Reviews

Bekijk hier onze beoordeling op Funda

Social Media

Meer informatie over