Back to top

Beheer

Voorkomen dat uw beleggingswoning in box 1 valt? Wilt u (blijven) profiteren van het gunstige belastingtarief? En wilt u het innen van uw huurinkomsten graag uitbesteden? Makelaars aan Zee zorgt ervoor dat u bij de verhuur geen omkijken meer heeft naar uw pand(en).

Als professionele vastgoedmanager bieden wij vastgoedbeheerpakketten aan die aansluiten op uw specifieke wensen. Wij kunnen ook het beheer van uw bedrijfspand(en) verzorgen.

Bij Makelaars aan Zee (gevestigd in Noordwijk) is Roy van der Meer uw vaste aanspreekpunt én vastgoedmanager. Hierdoor zijn de lijnen kort en lukt het altijd om snel te schakelen. Of het nu gaat om het beheren van uw vastgoed of het opnieuw verhuren van uw beleggingsobject. Wij zijn actief in de regio Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer en Leiden.

In de vastgoedwereld weet iedereen dat een maand leegstand gelijkstaat aan acht jaar (!) aan huurverhogingen. Na een opzegging is het dan ook zaak zo snel mogelijk een nieuwe, geschikte huurder te vinden. Makelaars aan Zee is gespecialiseerd in het verhuren van woningen en bedrijfspanden.

Het beheer van uw huurwoning uitbesteden

U heeft een woning om te verhuren. Wanneer u dit beleggingsobject als eigenaar zelf beheert, beschouwt de fiscus u als ondernemer. Met als gevolg dat de verhuur van deze woning niet meer in Box 3 valt, maar in Box 1! Door uw beleggingsobject uit te besteden aan een vastgoedmanager, profiteert u van de bestaande belastingvoordelen. Bovendien hoeft u niet (meer) zelf achter de huur aan en kunnen wij desgewenst ook andere beheerzaken op ons nemen.

Bij Makelaars aan Zee houden we het simpel en overzichtelijk. U kunt bij ons terecht voor twee beheerpakketten: Financieel beheer en Totaal beheer.

Financieel beheer

De huurincasso verloopt via onze zakelijke beheerrekening en wij verzorgen de bijkomende administratieve verwerkingen. U krijgt elke maand via ons de huursom (met aftrek van onze vergoeding) doorgestort. Voor elke incasso ontvangt de huurder een aankondiging over de datum waarop de huur wordt afgeschreven. Lukt het niet om de huur te incasseren, dan volgt nog diezelfde dag een betalingsherinnering met een betaallink. Zodra een betaling niet geïncasseerd is, sturen wij tot vier keer toe een herinnering, tot en met de laatste aanmaning.

Verder beheren wij namens u de waarborgsom, verzorgen wij de communicatie met uw huurder(s), verwerken wij periodieke huurprijsstijgingen én kunnen wij uw object bij leegstand opnieuw (snel!) in de verhuurmarkt zetten.

Totaal beheer

Wanneer u kiest voor dit beheerpakket, zorgen wij niet alleen voor uw geld, maar ook voor het pand. Dit betekent dat wij naast het financieel beheer – inclusief eventueel incassotraject na de laatste aanmaning, in samenwerking met een deurwaarder – alles regelen op het gebied van noodzakelijk onderhoud, calamiteiten, (huurders-)klachten en eventuele periodieke inspecties. Makelaars aan Zee is voor huurders het eerste aanspreekpunt voor alles dat te maken heeft met de huurwoning. Wij werken hiertoe samen met specialisten uit ons netwerk en regelen alle bijkomende betalingen.

Meer weten over vastgoedbeheer of een offerte aanvragen?

Bel: +31 (0)71 785 48 44 of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw vastgoedmanager

Roy van der Meer RM RT
Register Makelaar-Taxateur / Eigenaar

Uw woning verhuren?

Klik dan snel hier voor meer informatie