Back to top

Beleggen

Wilt u beleggen in direct vastgoed, of juist uw beleggingspand verkopen? Bij Makelaars aan Zee bent u aan het juiste adres. Onze beleggingsmakelaar adviseert u bij investeringen in objecten zoals woningen, winkels, kantoren en bedrijfshallen door de gehele Randstad. De combinatie van ons grote netwerk van kopers en verkopers en onze uitgebreide regionale kennis en ervaring stelt ons in staat u optimaal te bedienen. Zodat u altijd de juiste kansen krijgt om optimaal rendement te behalen uit uw investering(en).

Onze beleggingsadviseur

Onze beleggingsadviseur werkt dagelijks voor particuliere en professionele beleggers. Op vakkundige wijze adviseert en begeleidt deze beleggingsmakelaar u bij het verkrijgen van bedrijfsmatig vastgoed als belegging.

Wij zijn gespecialiseerd in de vastgoedmarkt in de regio Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer en Leiden. Door onze proactieve aanpak en persoonlijke benadering onderscheiden wij ons in de markt. Bovendien krijgen wij vanuit onze intensieve netwerk regelmatig interessante beleggingen aangeboden.

Onze diensten bij vastgoedbeleggingen

  • Aan- en verkoop van losse objecten of portefeuille;
  • Sale and leaseback;
  • De marktwaarde taxeren van losse objecten of uw portefeuille;
  • Een commerciële- en technische due diligence coördineren;
  • Noodzakelijke bouwtechnische en milieuonderzoeken coördineren;
  • Markt-, gebieds- en locatieanalyse;
  • Investerings- en haalbaarheidsanalyse.

Wilt u beleggen in vastgoed, of juist uw beleggingspand verkopen?

Uw bedrijfsmakelaar neemt graag de mogelijkheden met u door. Bel +31 (0)71 785 48 44 of laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw beleggingsadviseur

Roy van der Meer RM RT
Register Makelaar-Taxateur / Eigenaar

Funda Reviews

Bekijk hier onze beoordeling op Funda in business

Social Media